Un sortiment de îngheţată care se topește foarte greu a fost creat recent de cercetătorii scoţieni, cu ajutorul unei proteine dintr-un aliment japonez tradiţional, numit „natto”. Această proteină „leagă” împreună aerul, grăsimile şi apa din îngheţată. Cercetătorii spun că în urma acestei descoperiri o să putem termina de mâncat înghețata înainte ca din această să se scurgă vreo picătură. Totodată, spun că estimează ca abia în 5 ani să apară pe piață înghețată făcută cu ajutorul acestei proteine. Bineînțeles, #casastiti.
Înghețata care nu se topește
de Cristian Florea
marți, 1 septembrie 2015
Related Posts
Un tip şi-a schimbat numele în Tim Pppppppppprice pentru că…
de Cristian Florea
marți, 25 martie 2014
De ce moneda românească se numește „leu”
de Cristian Florea
miercuri, 7 februarie 2018
În Kenya sunt companii care fac hârtie din excremente de elefant
de Cristian Florea
luni, 19 martie 2018
Primul brand care a folosit o melodie a celor de la Beatles într-o reclamă
de Cristian Florea
marți, 25 august 2015
Cât de lungă este rețeaua de canalizare din București
de Cristian Florea
miercuri, 15 martie 2017
Există nişte fluturi care beau lacrimi de broască ţestoasă
de Cristian Florea
marți, 24 februarie 2015