Echipa #casastitiSalut,

Noi suntem Cristian Florea și Irina Florea, echipa din spatele proiectului #casastiti. 

Cum a pornit proiectul #casastiti

A pornit în anul 2014 din dorința de a împărtăși cu publicul de pe Facebook informațiile utile pe care le găseam pe internet sau prin diverse surse (cărți, documentare etc). Uşor-uşor, proiectul a crescut sub umbrela hashtag-ului #casastiti, iar în prezent, conținutul publicat de noi adună peste 100.000 de reacții în fiecare lună. 

#casastiti a fost premiat la Webstock Awards drept unul dintre cele mai utile proiecte din online-ul românesc. 

Postăm zilnic cel puțin un #casastiti nou, așa că fii cu ochii pe noi! 😃

Sursele 

Aflăm curiozitățile de pe diverse site-uri, din cărți sau chiar din documentare. Înainte de a publica un #casastiti avem grijă să verificăm fiecare informație din cel puțin 2 surse. Amândoi am terminat Facultatea de Jurnalism, așadar, cunoaștem metodologia unei surse. 

Ne dorim ca cei din comunitatea noastră să știe faptul că nu există „un link” de unde am luat informația unui #casastiti, ea este verificată din mai multe surse și rescrisă de noi, fiindcă nici un articol nu este copiat sau tradus mot-a-mot de undeva.  

Dacă ești curios să afli mai multe, te invităm chiar pe tine să cauți informații despre curiozitatea care te interesează. În fiecare articol găseşti destul de multe informaţii încât să-ţi poţi căuta singur mai multe detalii pe net. Am lăsat un nume sau un an important în fiecare, cuvinte cheie care să te ajute la căutări, în cazul în care doreşti să aprofundezi informaţia.

Unde ne găsești

👉🏻 Like pe Facebook

👉🏻 Follow pe Instagram 

👉🏻 Follow pe LinkedIn

📲 În aplicația mobilă #casastiti disponibilă pentru iOS și Android

Asta așa, #casastiti 😃