Tot ce scrii pe Facebook e trimis către serverele lor. Chiar dacă nu apeși pe butonul „Post”

La sfârșitul anului 2013, un programator a descoperit că orice text pe care-l scrii într-un status sau într-un comentariu de pe Facebook, e trimis spre serverele lor chiar dacă nu apeși butonul „Post”. Deci dacă scrii ceva, fie că publici sau ștergi, Facebook vede. grin emoticon Așa, ‪#‎casastiti‬.

de la Alina Simindrescu