vichy

Cum scap de petele pigmentare de la soare?

#SPFcuVichy Vi s-a întâmplat ca pe timpul verii să observați diverse pete maronii pe ten sau pe suprafața corpului? Acestea pot apărea mai ales după ce ne întoarcem din concediu, dacă ne-am expus timp îndelungat la soare. 

Se numesc pete hiperpigmentare și pot apărea datorită radiațiilor solare, deoarece expunerea la soare determină o producție excesivă de melanină. Așa rezultă apariția unor pete de culoare închisă pe piele, cu forme și dimensiuni diferite, pe care le vom observa de cele mai multe ori pe față sau pe mâini.

Cum scăpăm de ele? Protecția solară este extrem de importantă pentru a preveni, dar și pentru a trata petele pigmentare, de aceea trebuie neapărat să folosim un produs cu SPF 50+ și să-l reaplicăm de câteva ori pe zi. De asemenea, Niacinamida ne poate fi aliat în lupta împotriva petelor pigmentare, fiind un antioxidant puternic, cunoscut pentru proprietățile de depigmentare a pielii.

Când vine vorba de protecția solară, Vichy are o gamă completă, Capital Soleil, cu produse dedicate atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Asta așa, #casastiti