BCR

Cum economisești bani fără să simți | Săptămâna Educației Financiare

Continuăm Săptămâna Educației Financiare cu un obicei care te va ajuta să economisești bani ușor, fără să-ți schimbi stilul de viață. Recomandarea specialiștilor este să începi să pui bani deoparte într-un ritm care te ajută să-ți creezi un obicei din asta.

Poți începe prin a-ți seta să pui deoparte 1 leu / zi într-un cont de economii. Sau 10 lei / săptămână. Deși 10 lei / săptămână nu e o sumă care să-ți afecteze bugetul lunar, la finalul anului vei avea în contul de economii aproximativ 500 de lei puși deoparte, pe care îi poți folosi ca să-ți cumperi un cadou pe care-l aștepți de mult timp.

Totodată, poți profita și de funcții de genul Moneyback, în care primești înapoi o parte din sumele cheltuite la anumite magazine partenere băncii. Și dacă tot primești bani înapoi, îi poți pune direct într-un cont de economii.

Săptămâna Educației Financiare face parte din #EduFin Fest – Învață să fii inteligent cu banii cât e ziua de lungă, campanie susținută de BCR prin Școala de bani și Asociația Școala de Valori, cu ocazia Zilei Educației Financiare – 11 aprilie.

Asta așa, #casastiti