poluare

9 din 10 persoane care locuiesc la oraș respiră aer cu niveluri ridicate de poluanți atmosferici

Știm cu toții că poluarea atmosferică afectează locuitorii din orașe într-o măsură mult mai mare decât îi afectează pe cei care locuiesc în zonele rurale. Iar acest lucru nu se întâmplă numai în țara noastră.

Organizația Mondială a Sănătății spune că 9 din 10 persoane care locuiesc la oraș respiră aer care conține niveluri de poluanți atmosferici nocivi pentru sănătate. De asemenea, poluarea aerului ucide, anual, aproximativ șapte milioane de oameni din întreaga lume. 

Una dintre cele mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea aerului pe care-l respirăm acasă este purificatorul de aer. Prin tehnologia sa, purificatorul este proiectat să detecteze nivelul de poluanți din aer și să filtreze particulele, alergenii și mirosurile neplăcute, pentru ca noi să respirăm un aer mai curat și astfel, să avem mai multă grijă de sănătatea noastră.

Acest proiect este susținut de Samsung România, care tocmai a lansat The Cube, un nou purificator de aer cu un sistem inovativ numit Wind-Free, care curăță aerul din locuința ta cu mai puțin zgomot și fără curent de aer direct.

Asta așa, #casastiti