Crăciun

#CraciunulCasastiti [17] – O săptămână până la Crăciun

Mai sunt 7 zile până la Crăciun!🎄Oficial, am intrat în ultima „săptămână serioasă” a anului, aceea în care încercăm să finalizăm proiecte și tragem de noi ca să mai lucrăm câte ceva până de sărbători. De azi într-o săptămână îl vom aștepta pe Moș Crăciun, iar vinerea viitoare ne vom bucura de cea mai frumoasă sărbătoare din an.

Știm că va fi un Crăciun diferit, dar tocmai din acest motiv, hai să ne bucurăm mai mult de micile momente și detalii care în săptămâna de dinaintea Crăciunului au parcă mai mult farmec ca în oricare altă perioadă a anului.

Te invităm să facem împreună o listă. Lăsăm și noi câteva idei de mici bucurii pentru săptămâna ce urmează, dar completezi și tu cu ale tale în comentarii. 😉

– Filme de Crăciun – cum ar fi să vedem câte un film de Crăciun în fiecare seară, până vinerea viitoare?

– Ciocolată caldă, mandarine, portocale, orez cu lapte și scorțișoară, vin fiert, măr copt, un ceai de fructe cu aromă de Crăciun – nu pe toate odată, bineînțeles :)) dar la noi sunt nelipsite în această perioadă;

– Colinde, colinde, colinde – în română, în engleză, în spaniolă, colinde să fie 😊

– Împodobirea bradului și decorarea casei – noi încă nu am făcut bradul, plănuim la începutul săptămânii viitoare. La tine care e statusul?

– Un cadou pentru tine – da, știm că prima dată ne gândim ce cadouri de Crăciun să le cumpărăm persoanelor din jurul nostru, dar hai să ne facem o bucurie și nouă înșine; Te provocăm să îți cumperi singur ceva ce îți dorești și promitem că te va face să te simți foarte bine. Noi am făcut asta deja și ne-a dat o super energie.

E rândul tău acum 😃 Care sunt micile tale bucurii în săptămâna de dinaintea Crăciunului?

#CrăciunulCasastiti 🎅🎄😍 Asta așa, #casastiti