Ce să faci cu bradul de Crăciun după sărbători 1

Ce să faci cu bradul de Crăciun după sărbători

Știai că după utilizare, un brad natural poate fi reutilizat? Conform unui studiu realizat de CarbonTrust, un brad natural colectat, în mod corespunzător la deșeuri, după utilizare, are o amprentă de carbon de peste 10 ori mai mică decât a unui brad de Crăciun artificial, de 2 metri.

Dacă anul acesta îți dorești un brad natural de Crăciun, poți cumpăra unul de la Leroy Merlin Romania, deoarece provine din pepiniere special create pentru plantarea, creșterea și tăierea brazilor de Crăciun. Interesant de știut este că aceste pepiniere de brazi nu au legătură cu defrișările, deoarece sunt amplasate exclusiv pe teren agricol și fiind întinse pe zeci de hectare, contribuie la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon prin însăși existența lor. 

După sărbătorile de iarnă, cei de la Leroy Merlin te invită să îi oferi o a doua șansă bradului tău, aducându-l înapoi în magazin pentru a fi reutilizat. 

Dacă aduci bradul înapoi la magazin până pe 31 ianuarie 2021, vei ajuta mediul înconjurător și vei fi recompensat cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei, pe care îl poți folosi în perioada 03.01 – 14.02.2021, în orice magazin fizic Leroy Merlin sau pentru produse ridicate din magazin prin serviciul Rezerva&Ridica. 

Voucherul se emite pe baza cardului de client pe care îl primești automat atunci când îți faci cont pe site și este valabil doar pentru cumpărături în magazinele fizice, nu și pentru cumpărături online. Detalii despre cum poți intra în posesia lui găsești aici: https://www.leroymerlin.ro/campanie-voucher

Asta așa, #casastiti

#sponsored #leroymerlinro #impreunaresponsabilideCraciun