Vichy

Ce este SPF-ul și cum îl folosim? 

#SPFcuVichy Ce este SPF-ul și de ce este atât de important să-l folosim? Termenul SPF reprezintă factorul de protecție solară și se măsoară în funcție de câte radiații UV trec de el și ajung pe pielea noastră. Astfel, cu cât factorul SPF pe care îl aplicăm este mai mare, cu atât mai putine radiații UV vor trece de el.

Cel mai des întâlnite sunt SPF-urile de 30 și de 50. Diferența dintre ele este că un SPF de 30 va filtra 96,7% dintre radiațiile care ajung pe pielea noastră, în timp ce un SPF de 50 filtrează 98% dintre aceste radiații. 

Cum îl folosim? Important de știut este că pentru aplicarea SPF-ului nu ar trebui să ne zgârcim, cantitatea pe care o folosim ar trebui să fie 35 de ml, echivalentul a șapte lingurițe de produs pe zonă. De asemenea, specialiștii recomandă reaplicarea produsului de protecție solară la fiecare două ore, mai ales când mergem la plajă. 

Când vine vorba de protecția solară, Vichy are o gamă completă, Capital Soleil, cu produse dedicate atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Asta așa, #casastiti