Care e temperatura optimă pe care e bine să o setezi în casă 1

Care e temperatura optimă pe care e bine să o setezi în casă

Te-ai întrebat vreodată care e temperatura pe care e bine s-o setezi în casă pe timpul iernii? Ei bine, specialiștii recomandă ca temperatura din living să fie de aproximativ 20°C – 22°C, iar în dormitor și bucătărie aproximativ 18°C. Baia ar trebui să fie încăperea cu cea mai ridicată temperatură din casă, unde specialiștii recomandă aproximativ 24°C.

Totodată, când vine vorba de apa caldă de la duș, e recomandat ca centrala să fie setată să ofere apă caldă la 43°C, astfel încât să nu fii nevoit să folosești și apă rece atunci când faci duș.

Apropo, dacă ai o centrală termică mai veche și știi că în curând va trebui s-o schimbi, s-ar putea să-ți surâdă pachetul ENGIE Thermo Smart, pentru că plătești o rată fixă lunară pentru noua centrală, iar în preț ai inclus instalarea ei, reciclarea centralei vechi, monitorizare 24 / 7 (de la distanță) pentru centrala nouă, dar primești cadou și un termostat inteligent care-ți poate aduce economii de până la 30% la factura de la gaz. Detalii complete găsești aici.

Asta așa, #casastiti

Care e temperatura optimă pe care e bine să o setezi în casă 2