Kyle MacDonald

Un tip a pornit un schimb de la o agrafă de birou până a obținut o casă

Pe 12 iulie 2005, Kyle MacDonald, un blogger din Canada posta pe blog o poză cu o agrafă de birou roșie și întreba dacă cineva dorește să facă schimb cu el și să îi ofere ceva mai mare sau mai calitativ. Câteva zile mai tarziu, a schimbat agrafa de birou cu un stilou în formă de pește.

Apoi a schimbat stiloul cu un butuc și tot așa – a continuat să dea la schimb obiectul pe care îl are pentru ceva mai mare sau mai bun. Un an mai târziu, a reușit să dea la schimb un glob cu zăpadă artificială cu logo-ul trupei KISS pe un rol într-un film (Donna on Demand), iar pe 5 iulie 2006, a dat la schimb rolul în film pe o casă situată pe strada principală din orașul Kipling din Canada.

Și uite așa, Kyle MacDonald a obținut în mai puțin de un an o casă oferind la schimb tot felul de lucruri. Tipul a scris și o carte despre această experiență și a oferit mai multe interviuri. 

În prezent, un proiect asemănător se desfășoară pe contul de Instagram Trade Me Project with Demi, unde o tipă a pornit schimbul de la o agrafă de păr cu scopul de a obține o casă. 

Asta așa, #casastiti

de la Alexandru Ion