man in black crew-neck top using smartphone

Identifică lucrurile care îți consumă bani fără rost | Săptămâna Educației Financiare

Tu de când nu te-ai mai gândit la abonamentele pe care le plătești lunar? O metodă bună de economisire e să arunci o privire la abonamentele pe care le ai și să vezi dacă mai poți ajusta suma plătită lunar și beneficiile primite. Spre exemplu, abonamentul la internetul de acasă nu trebuie să fie neapărat cel mai scump. Poți alege un abonament cu viteză medie la internet, care e super de-ajuns pentru cei mai mulți dintre noi. La fel este și în cazul abonamentelor la telefonie mobilă: s-ar putea să-ți ajungă abonamentul cu 50 de GB de internet pe mobil și să nu fie nevoie să plătești pentru 200 de GB. Poți verifica și pentru ce aplicații plătești abonamente Premium și să decizi dacă chiar le folosești beneficiile extra sau nu.

Iar banii pe care îi economisești modificându-ți toate abonamentele îi poți pune într-un cont de economii și probabil vei strânge prin această metodă câteva sute de lei în decursul unui an de zile.

Săptămâna Educației Financiare face parte din #EduFin Fest – Învață să fii inteligent cu banii cât e ziua de lungă, campanie susținută de BCR prin Școala de bani și Asociația Școala de Valori, cu ocazia Zilei Educației Financiare – 11 aprilie.