Vichy

Ce putem face pentru a ne proteja pielea de poluare?

92% din populația urbană a lumii nu respiră un aer curat, în conformitate cu standardele OMS. Cercetările arată o legătură directă între poluarea din aer și anumite afecțiuni ale pielii, precum acneea, iritațiile, deshidratarea tenului sau îmbătrânirea prematură.

Ce putem face pentru a ne proteja pielea de poluare?

💚Să ne curățăm tenul cu un produs potrivit pielii noastre, de două ori pe zi, dimineața și seara. 

🧡Să folosim produse dermatocosmetice cu ingrediente antioxidante, care ajută la neutralizarea radicaliilor liberi dați de poluare.Să reparăm. Aplicarea unui tratament periodic (serum, fiole etc) cu ingrediente active potrivite nevoilor noastre ne poate ajuta să prevenim îmbătrânirea prematură a tenului.

💜Hidratarea și SPF-ul. Fie iarnă sau vară, nu ieșim din casă fără să aplicăm o cremă intens hidratantă și neapărat, un produs cu SPF 30+ (poți allege între un produs de protecție solară dedicat sau o cremă ce conține SPF).

#SeVedePeTen este o serie de postări care te ajută să ai mai multă grijă de tenul tău, prin simpla conștientizare a factorilor nocivi la care suntem expuși în viața de zi cu zi. 

Realizăm această serie împreună cu Vichycare a dezvoltat SkinConsult AI, un algoritm online de evaluare a tenului, dezvoltat împreună cu medicii dermatologi. Îți poți realiza analiza tenului pe vichy.ro

Asta așa, #casastiti